• slide

Fusies en overnames

Fusies en overnames

Het realiseren van groei kan autonoom, maar ook door middel van fusies en/of overnames. Heeft u besloten om uw bedrijf te verkopen, te gaan fuseren of om een ander bedrijf over te nemen, dan komen daar een aantal juridische vraagstukken bij kijken. Het is vaak een complex proces dat behoorlijk wat tijd in beslag neemt. 

Zowel voor als tijdens de onderhandelingen kunnen wij u snel, helder en begrijpelijk het gewenste inzicht verschaffen in de waarde van de target en/of de fusiepartner en zetten wij de fiscale en juridische implicaties van de transactie op een rijtje. 

Wij adviseren u graag bij het voeren van onderhandelingen en bepalen samen u de koers van het gehele proces. Wij bewaken dit proces en ondersteunen u ook bij het opstellen van verklaringen en overnamedocumenten. 

Wij staan onze klanten graag zo optimaal mogelijk bij en kijken daarbij verder dan alleen de cijfers. Wij willen graag precies weten zaken in elkaar steken en bekijken de zaken vanuit verschillende perspectieven. Wij bieden u graag een helpende hand bij het nemen ingewikkelde en moelijke beslissingen. Zo bereiken we samen met u het beste resultaat.