• slide

Opzetten en uitvoeren van een (online) administratie

Opzetten en uitvoeren van administratie

Alle ondernemers moeten boekhouden. Dat is niet alleen verplicht, maar ook erg nuttig voor uw bedrijfsvoering. Een goed opgezette administratie geeft namelijk een duidelijk overzicht van alle inkomsten en uitgaven van de onderneming, waardoor u beter plannen kunt maken voor de toekomst en inzicht hebt in het reilen en zeilen van uw onderneming. 

Daarnaast dienst de boekhouding ook als uitgangspunt voor de belastingaangiftes. U moet een administratie opzetten zodat u periodiek aangiftes kunt invullen en deze tevens kunt bewijzen. U dient uw administratie bovendien te bewaren zodat deze kan worden gecontroleerd. Wij helpen u graag bij het opzetten en uitvoeren van uw administratie. 

Trivent informeert u ook graag over de mogelijkheden van online boekhouden. Dit heeft namelijk veel voordelen; uw boekhouding is altijd inzichtelijk en u heeft een goed overzicht van kosten en baten. Daarnaast is het ook veilig en scheelt het enorm veel tijd. Online boekhouden betekent dat u kunt boekhouden vanaf elke locatie en snel kunt overleggen met uw accountant indien er vragen zijn.